Af Dr. Tim O´Shea

Associate Professor på McMaster Universitetet i Toronto. Arbejder på afdelingen for intern medicin og infektionssygdomme.

Stifter af hjemmesiden: ”thedoctotwithin.com”


Uddrag fra månedsbrev for marts måned fra ”thedoctorwithin”


3. CORONAVIRUS - HVORFOR OG HVORDAN DEN HURTIGT VIL FORSVINDE NATTEN OVER

Husk, at du læste dette her i begyndelsen af marts.

For dem, der er afhængige af de
t daglige fix fra de tabloide nyheder hos CNN, Washington Post, NY Times, Yahoo News, osv. venter der dig en stor overraskelse.

Sidste måneds nyhedsbrev behandlede
vi den nye Boutique Epidemic i historisk kontekst.

I denne måned vil vi afdække hvorfor denne fantasi holdes i live, i mangel af videnskabelig dokumentation. Og hvorfor den snart vil forsvinde.

Man behøver ikke være meget af en spåkone for at se alle de sædvanlige tegn falde på plads:

En sygdom der er i aftagende til trods for desperate forsøg på at holde den i live.

Manglen på
en legitim test, der beviser, at patienter faktisk alle har den samme sygdom.

Den nylige finansiering, som altid signaliserer afslutningen på enhver Boutique Epidemic ($ 8B) [6]

FOXLIVE 29 FEB

Sidste lørdag, den 29. februar, afholdt præsident Trump, Mike Pence, Alex Azar og Toni Fauci en pressekonference, der blev ført direkte på Fox. [5] Hvis du ikke så det show, er du ikke rigtig interesseret i coronavirus.

Den første ting, vi lærte, er, at der i øjeblikket kun er 22 tilfælde af den "nye" virus i hele USA. Lad de
tte faktum synke ind. Ud af næsten 350 millioner mennesker.


ANERKENDELSEN AF DEN ERKLÆRET RASKE

Det var den allerførste gang, en stor nyhedskanal anerkendte, at coronavirus ikke var en særlig alvorlig sygdom, fordi flertallet af
smittede blev helbredt i løbet af et par uger. Ligesom influenza. Og den erklæret raske skal derefter trækkes fra i statistikken. Det er der ingen der gør.
Næsten hver anden historie i alle medier i de sidste tre måneder,
blæser tingene op, uge efter uge og fortsætter med at føje til den voksende liste, uden at der tages højde for patienter, der ikke længere er syge. Hvilket er 99,9% af dem.

Dette har været et helt nyt trick med netop denne Boutique Epidemic - der ses bort fra de helbredte. Et tipoff til den underliggende dagsorden. Resultat: Det ser ud til, at antallet stiger ude af kontrol og
at det er en voksende global epidemi.

Denne bevidst vildledende taktik forklarer, hvorfor
vi alle steder fra ser en stigning i rapporterede tilfælde a coronavirus.

Hele tonen på lørdagens Fox-pressekonference stod i skarp kontrast til hverdagens nyhedsrapporter om coronavirus, siden det hele begyndte. Bemærkede du det? Det var nat og dag.

For
en gang skyld var der her nogle meget informerede mennesker - hoveder for HHS, NIH, præsidenten - der alle sagde den samme ting - at amerikanere skulle gå tilbage på arbejde og ikke bekymre sig om det, at risikoen i dette land var minimal, hvis der overhovedet var nogen risiko.

Seriøst, kender du
overhovedet en person med coronavirus?

Stemningen (ved konferencen, ref.) var i direkte kontrast til mediers fremlægning af historien. Alle 4 var de meget afmålte, rolige og konsistente med fakta. [5] De var alle enige om, at selv om der måske ses flere tilfælde, så er det i de fleste tilfælde ikke er en alvorlig trussel mod folkesundheden. Hovedsageligt fordi det ikke er en mere alvorlig sygdom end influenza, undtagen i tilfælde af, af hos i forvejen meget svækkede personer.

OMKLASSIFICERING?

Ikke mere alvorlig end influenza? Hvad med dette: Hvad hvis alle disse nye sager virkelig ikke er
andet end influenza? Bare den normale sæsonbestemte influenza. Hvorfor ikke? Der er virkelig ingen solid dokumentation til støtte for det modsatte.

Denne teknik til omklassificering er ikke noget nyt. Det blev brugt med succes i de fleste af de seneste Boutique Epidemier, rapporteret i februar-nyhedsbrevet.
[8]

Åh nej, du siger, at dette er en splinterny virus, en "
novel" -virus. Virkelig? Bevis det.

Coronavirus og dets 500, for det meste ufarlige, stammer har været kendt i årtier. Identifikationsprocessen for “ny” COVID (eller 2019-nCoV) virus har været latterlig inkonsekvent fra starten. På ethvert niveau - føderalt, statligt, lokalt.

I den første måned blev den virale stamme ikke engang identificeret. Så enhver, der blev syg af noget, blev sandsynligvis inkluderet uden nogen test overhovedet. Kun ved symptomer. Det var for at skabe en nyhed. Der var den forudfattede dagsorden.

Derefter i januar, da de endelig besluttede at sige, at det var en ny
virus, der inficerede alle, var det, at de navngav det 2019-nCoV, hvor n står for ”novel”, så ingen glemmer, at vi hævder, at dette er en splinterny virus.

Men så tog politik over, og nogen besluttede, at de ikke kunne lide det navn. Så voila - COVID. Politik
kens formørkede videnskab.

TESTEN - VIDENSKABELIGT SET

Nu
til den dårlige nyhed. Hvad er det for en test, som de hævder at bruge til at identificere denne nye virus hos en patient? Testen kaldes PCR. Dette er den klassiske polymerasekædereaktionstest, opfundet i 80'erne af Dr. Kary Mullis. På 40 år har læger aldrig fundet nogen test mere nøjagtig end dette meget mangelfulde, teoretiske estimat af mikrobiel aktivitet.

Testen producerer masser af falske positiver, som ofte ikke måler noget overhovedet.

Ingen er mere kritiske til testens pålidelighed end opfinderen selv.

Dr. Kary Mullis, der vandt Nobelprisen for at opfinde PCR for at opdage HIV, [9] forklarer dens begrænsninger - hvorfor PCR ikke er særlig diagnostisk, for HIV eller for noget andet:

Kvantitativ PCR er en oxymoron. PCR er beregnet til at identificere stoffer kvalitativt, men er i sig selv uegnet til at estimere antal. Selv om der er en almindelig misforståelse af, at testene med virusbelastning faktisk tæller antallet af vira i blodet, kan disse tests slet ikke påvise frie, infektiøse vira; de kan kun påvise proteiner, der i nogle tilfælde med urette antages at være unikke for HIV.
"Testene kan detektere genetiske sekvenser af vira, men ikke vira selv." [1]

Kan ikke identificere vira? Hvordan ved vi så, at alle disse mennesker har den samme sygdom, og ikke mindst den samme nye sygdom?

Dette betyder, at der med alle disse mennesker, der angiveligt er blevet PCR-testet for COVID, stadig ikke er nogen endelig diagnostisk dokumentation for, at de overhovedet har nogen
coronavirus. Bortset fra den samme virus. Ifølge opfinderen af den primære diagnostiske test.

(Mullis vidnesbyrd om grænserne for PCR hjalp faktisk med at frigive OJ. Selvom Johnny ikke så ud til at have brug for meget hjælp der, gjorde han det?)

BEGRÆNSNINGERNE VED DEN POLYMERASE KÆDEREAKTIONSTEST

PCR er ikke en test, der isolerer, identificerer eller endda opdager en bestemt virus. Hvis du er syg og har nogle virale fragmenter, forstærker PCR-testen netop disse sekvenser millioner af gange fra prøven.

For de mere videnskabeligt sindede, her er en kilde, der er en gennemgang af litteraturen om svagheden og upålideligheden af polymerasekædereaktionen: [Regulatory Concerns of PCR [2]

Alligevel forbliver PCR-testen den standard, der er citeret af alle virksomhedsmedier som et middel til at diagnosticere coronavirus over hele verden.

Lidt forskning viser os, at enhver tilknytning til virussygdom fra PCR kun er
teoretisk, i bedste fald - bare et skøn. Intet som en nøjagtig videnskab, der siger definitivt Ebola eller HIV-virus eller coronavirus, er til stede i denne patient. Hvilket er det, hverdagens medier og hverdagsvidenskab foregiver med coronavirus, og banker det ind i deres kritiske læsers hoveder, uge efter uge.

Men vent. Den falske videnskab bliver meget værre end det. Der er ingen beviser for, at PCR-testen overhovedet bruges overhovedet!

CALIFORNIA “OUTBREAK

Få dage efter Fox Live-pressekonferencen rapporterede
nyhedsmedierne om 4 nye tilfælde af COVID i Bay-området. Dette blev forudsagt af Fox Live-konferencen. Men der er intet at være bekymret for - ikke mere alvorlig end influenza.

Derefter
steg nyhedsmedie hysteriet endnu et hak, et forsøg at gøre noget ud af ingenting. Santa Clara Amts forstærker alvoren i de fire sager, ud over al grund, resultattavlenderes websted. Et par dage senere var det oppe 20 "bekræftede" sager, bare i Santa Clara County. [3]

Bekræftet hvordan? De
t siger de ikke. Ingen ved.

På samme tid et andet sted
erklærede Californiens sundhedsdepartement pludselig 60 tilfælde i hele landet. [4] Det er 3 gange så mange tilfælde som i hele landet bare et par dage tidligere. Hvordan er det muligt?

Da var det, at det ramte mig. Hvordan kunne et amt i Californien pludselig have 3 gange så mange tilfælde som hele USA efter bare et par dage?

Det kunne
de ikke.

Svaret er: der er simpelthen ingen standardkriterier
for tælling af smittede. Derudover var der en dagsorden, overalt, for at styrke alvoren i "epidemien" ved at fremsætte de mest provokerende, grundløse forudsigelser for den nærmeste fremtid. [7] Men altid med den fornødne sikkerhed for, at "Santa Clara County gør alt for at styre og begrænse udbruddet ..." Standardbureaukrat-sloganet, fra hav til skinnende hav ...

FINANSIERING: SIDSTE FASE

Så hvad skete der her? Så huskede jeg. De 8 milliarder dollars i finansiering var lige kommet gennem Kongressen. [6] Så det betyder én ting: hver stat og føderal bureaukrat i landet er nu i gang med
ivrigt at kæmpe for sin retfærdige andel, før hele illusionen fordamper. Som den er sikker på at gøre, meget snart.

Finansiering - hvad enten det drejer sig om en vaccine eller blot en illusion af "kontrol" - finansiering er altid den forudsigelige døds
klokke for hver eneste Boutique Epidemic. [8]

Det sædvanlige mønster er, at medier fordobler sin indsats med maksimal hysteri og dystre forudsigelser, fordi de ved, at det snart forsvinder.

Som vi ser lige nu, som denne lamme kalkun fra Yahoo-nyheder: "Efterhånden som coronavirus spreder sig, forudsiger en undersøgelse, at selv det bedst mulige scenarie er 15 millioner døde og en $ 2,4 billioner ramt på det globale BNP." [7]

I de næste par uger skal du være klar til mere som dette fra præ-hominiderne på
de tabloide medier.

Dette forklarer den nye tone
af desperation i medierne, som hastigt presser de sidste dråber af nyheder ud af mediebegivenheden, inden Golden Goose flyver væk. Og hvorfor flere og flere masker vises på gaden, og hvorfor der er mangel på flaskevand, ris osv i de fleste Bay Area supermarkeder. I mangel af verificerbare sager.

HVAD HVIS DER SLET IKKE ER NOGEN CORONAVIRUS EPIDEMI: EKSPERIMENT

Hold fast her. Hvad hvis der ikke er nogen epidemi, ingen ny COVID-sygdom overhovedet og ingen legitim testprocedure for at tælle de "inficerede"? Lad os bare lave den hypotese og derefter prøve at modbevise den.

Jeg startede med et lille eksperiment. Først ringede jeg til Santa Clara County sundhedsafdeling, 408) 992-4900 og efter 30 minutter kom jeg omsider til nogen. Jeg spurgte, om Santa Clara County havde nogen facilitet, hvor jeg kunne henvise mine patienter, der havde influenza, hvor de kunne testes for at udelukke coronavirus.

Svaret var utvetydigt - Nej - Santa Clara County har ingen testfaciliteter for coronavirus.

Mit næste spørgsmål var, ja, alle disse antal coronavirus-sager på din hjemmeside - hvor kommer de fra, hvis du ikke har nogen testfacilitet?

Repræsentanten fortalte mig, at folk skulle til deres individuelle praktikere, på lungeklinikker osv. For at blive testet. Og så informerede disse læger frivilligt amtet, så de kunne tilføje numrene til resultattavlen.

OK, der er Brush-off nr. 1.

ILLUSION AF TESTNING – INTET VIRKELIGT MARKED

Mit næste spørgsmål til amtet var: hvilken type test bruger lægerne på disse klinikker? Svar: vi ved det ikke.

Se, hvor dette går hen, når vi st
irrer ned i det bureaukratiske kaninhul?

Så mit næste skridt var at
ringe til lokale MD'er, især lungespecialister i Bay-området. Efter at have ringet til mere end 50 af disse kontorer var svaret et rungende nej - 100% af tiden. Nej, vi har ikke nogen test, som vi kan bruge til at udelukke infektion med coronavirus.

Prøv det!

Temmelig sikkert at antage, at 50 er et tilstrækkeligt antal klinikker i Bay-området til at afgøre, om der er nogen klinik, der tilbyder PCR eller en anden test for coronavirus. Min påstand er, at der ikke er nogen praktikere, der har en sådan test, og derfor er coronavirus screeningstest simpelthen ikke tilgængelig i Santa Clara County.

Og derfor har vi ingen idé om, hvor mange sager der er. Eller hvis der overhovedet er nogen.

Hvis du så spørger klinikken - Kender du nogen, der har testen - gæt hvad de siger. Gæt.

De vil fortælle dig, at du skal ringe til Santa Clara County sundhedsdepartementet - som er der, de bad dig om at gå til de enkelte klinikker i første omgang.

Der er Brushoff # 2. Ser du spillet her?

Hvorfor skulle alle lungespecialister i en af de mest tæt befolkede dele af landet overhovedet ikke have nogen interesse i at screene mennesker for en respirationssygdom,
som alle medier udråber som den farligste epidemiske trussel, vi nogensinde har set ...? Nogle specialister!

Naturligvis tager de det
ikke særligt alvorligt - ikke meget tro på dets virulens. Tænk over det - hvis denne epidemi var reel, ville alle disse læger ignorere et helt marked, så enormt?

KONKLUSION OG HYPOTESE

Så en perfekt gyldig hypotese kan være denne: Amtets online resultattavle er svi
ndel. Der er overhovedet ingen sager. Disse rapporterede tilfælde af såkaldt COVID er intet andet end influenza, fordi der ikke er nogen tilgængelig testprocedure i hele Bay Area, der kan diagnosticere sygdommen - i et område med 5 millioner mennesker.

Og selv hvis der var tilfældet, er standardtesten, der er citeret i enhver medicinsk reference for COVID, RT-PCR-testen, som vi har set ovenfor beviset for dens iboende unøjagtighed og manglende videnskabelig pålidelighed.

Ved ekstrapolering er det derfor rimeligt at sige, at det
svindel og bedrag, vi ser udspiller sig i et af de rigeste, mest folkerige samfund i USA, ikke adskiller sig fra hvad der ellers foregår overalt i hele landet. Det ser ud til, at det hele bliver orkestreret via de samme virksomheders nyhedsmedier.

Det, vi har set i de sidste par måneder, er måske ikke andet end den almindelige kategoriseringsteknik, der traditionelt bruges til at trylle nye Boutique Epidemier frem, i mangel af nogen virkelig ny sygdom. [8] I
ethvert samfund, i enhver stat, lad os se på det årlige antal mennesker, der har fået influenza, de sidste 3 år. Gæt hvad du finder. Ingen forskel overhovedet i år.

Så hvad handlede dette om - hvad var målet fra starten?
De 8,3 milliarder dollars ”pork barrel” (regeringsfinansiering til et bestemt formål for at vinde støtte eller popularitet, red.) som lokale, statslige og føderale ansatte kan slås om.

Med mediernes stigende kvælnings
tag og censur af oppo-information på plads, voksede denne Boutique Epidemic til det ekstreme og fik en overdreven stor effekt på aktiemarkedet, rejser og international handel.

Men alt dette vil snart normaliseres, når fantomet modvilligt forlader operaen, nu hvor der ikke er mere incitament til
at showet skal fortsætte.

Så stop med at bekymre dig om det, køb dine aktier tilbage og
vend tilbage til dit arbejde. Stop med at lytte til science fiction-historier om, hvad der virkelig foregår i Kina. Eller hvordan sygdommen reflekteres dårligt overfor præsidenten osv. Der er ikke mere at råbe op om. Ikke flere penge - intet at råbe om.

Hvad er det næste? Kig efter en anden Boutique Epidemic, der snart kommer til din by, sandsynligvis næste år. De er nu en årlig begivenhed. Ligesom Groundhog Day.

REFERENCER

1. Nationalbiblioteket for medicin, der sætter spørgsmålstegn ved HIV-AIDS-hypotesen: 30 års dissens
Front Public Health. 2014, 2: 154. www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4172096/

2. Hu, Y Regulatory Concernment of Polymerase Chain Reaction (PCR) Carryover Contamination
https://www.intechopen.com/books/polymerase-chain-reaction-for-biomedical-applications/regulatory-concern-of-polymerase-chain-reaction-pcr-carryover-contamination

3.Santa Clara County Alerts - Coronavirus
www.sccgov.org/sites/phd/DiseaseInformation/novel-coronavirus/Pages/home.aspx

4.California afd. For folkesundhed - Coronavirus sygdom 2019 (COVID-19)
https://www.cdph.ca.gov/Programs/CID/DCDC/Pages/Immunization/nCOV2019.aspx

5. FoxNews Live 29. februar 2020 - Pressekonference med News Alert - Det Hvide Hus

6. Trump underskriver $ 8,3 B coronavirus-forbrugsregning - Fox 6. mar. 2020
www.foxnews.com/politics/trump-cancels-trip-to-cdc-amid-coronavirus-outbreak

7. Efterhånden som coronavirus spreder sig, er… best-case-scenariet 15 millioner døde og en $ 2,4 billioner ramt til verdens BNP Yahoo-nyheder 5. mar 2020
https://news.yahoo.com/coronavirus-spreads-one-study-predicts-101552222.html?soc_src=hl-viewer&soc_trk=ma

8. februar nyhedsbrev https://thedoctorwithin.com/blog/2020/02/10/newsletter-february-2020/

9. Kary B. Mullis: Nobelpris - https://www.nobelprize.org/prizes/chemistry/1993/mullis/facts/