Info

Info

Mit navn er Morten Justesen.

Jeg er uddannet manuel terapeut i 1995, og har siden da haft egen klinik. Ud over arbejdet i egen klinik, har jeg desuden arbejdet som behandler i forskellige sammenhænge; bl.a. i samarbejde med kiropraktorer og tilknyttet forskellige idrætsklubber. I 2002 blev jeg færdig som zoneterapeut og i 2006 som akupunktør (TKM) og arbejder nu med alle 3 behandlingsformer i klinikken. Jeg har en bachelorgrad i idræt og har desuden undervist på idrætsuddannelsen på Århus Universitet i 18 år.


Som tidligere elite- og landsholdsaktiv i 10-kamp, har jeg stor erfaring med bl.a. træning og træningsplanlægning. I dag er jeg træner for nogle af landets bedste atletikudøvere inden for 10-kamp og 7-kamp.

Jeg har desuden i en årrække undervist i anatomi, fysiologi og træningsfysiologi på fitness instruktør-uddannelsen indenfor S.A.F.E. samt stået for uddannelsen af personlige trænere.


De erfaringer og den viden jeg derigennem har opnået, gør jeg i høj grad brug af i klinikken. Både når det gælder klarlæggelse af årsager til skader hos f.eks. idrætsfolk og ved arbejdsrelaterede overbelastningsskader, men også i forhold til at give gode råd og vejledning om øvelser i forbindelse med genoptræning.


Læs om selve behandligerne her.


  Tilbage.